Blue Pepper

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Blue Pepper Kinderkleding

Blue Pepper is een innovatief en eigentijds kinderkledinglabel. De kernwoorden voor de collecties van Blue Pepper zijn, cool, stoer, volwassen en eigenzinnig. Wanneer kinderen op een bepaalde leeftijd komen, willen zij kleding dragen die niet extreem opvalt en eenvoudig is. Blue Pepper heeft hier zichtbaar rekening mee gehouden. De broeken van Blue Pepper variëren van skinny jeans naar baggy jeans. Er is zowel aan de jongens en meisjes gedacht.

De Collectie van Blue Pepper

De zomercollectie van Blue Pepper bestaat uit zowel fel gekleurde t shirt voor jongens of basic shirts. Voor de meiden zijn er getailleerde shirts, hemdjes, tuniekjes, rokjes en hippe jurkjes. Blue Pepper is zeer gewild onder kinderen in de leeftijd van 8 jaar tot 14 jaar. Blue Pepper maakt het mogelijk om uw kind volledig aan te kleden. Laura Kinderkleding heeft hier zichtbaar rekening mee gehouden door zowel broeken, t shirts, blouses etc in te kopen.

Blue Pepper Jassen

Daarnaast verkoopt Laura Kinderkleding gedurende het jaar ook de stoere tassen van Blue Pepper. De tassen zijn ideaal om bijvoorbeeld sportkleding in te vervoeren. Op zowel de kleding als accessoires zijn de initialen van Blue Pepper terug te vinden.

Blue Pepper is een stoer merk en zeer gewild onder de Hollandse jongeren.